top of page

Bellefood Creations

professionelen

Stipt, 7/7

Ontdek ons uitgebreide assortiment ambachtelijk brood en banket voor professionelen. Bellefood Creations staat garant voor een stipte levering, zeven dagen per week. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend onze catalogus aan.

Compleet assortiment

Eigenaar van een hotel, feestzaal, restaurant, broodjeszaak, hamburgerkraam, rusthuis of vertegenwoordig je een vereniging? Bij Bellefood Creations ben je aan het juiste adres voor alle bakkerijproducten. Wij bieden een compleet assortiment van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt met passie en vakmanschap. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jouw bestelling op tijd en vers bij jou wordt afgeleverd.

Op maat

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom staan wij klaar om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Bij Bellefood Creations streven we naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en uitmuntende service.

We horen het graag

Meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van de beste oplossingen op maat van jouw vraag.

 

Samen creëren we de perfecte samenwerking.

Onze bakkerijproducten zijn ook beschikbaar voor professionelen, winkels, horeca, restaurants en hotels
Onze broden samen heerlijk in jouw restaurant, rusthuis, koude bakkerijwinkel of andere zaak
Onze bakkers bakken elke dag met veel passie verse broden en patisserie voor onze Bellefood Creations en De Hoprank winkels
Je vindt onze versie brood, patisserie en traiteurproducten in Opwijk, Appels, Dendermonde, Sint-Gillis en Londerzeel
bottom of page